Guideline til regeringens hjælpepakker
Tidligere information omkring hjælpepakker og tiltag finder du under arkiv

22.12.20 -  Nu er der åbnet for ansøgninger om lønkompensation og kompensation til selvstændige mv
Erhvervsstyrelsen har åbnet for, at virksomheder kan søge lønkompensationsordningen. Den generelle lønkompensationsordning blev midlertidigt genindført med trepartsaftalen mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter den 10. december. Lønkompensationsordningen giver mulighed for at søge om kompensation for op til 75 pct. af lønnen for funktionærer og op til 90 pct. af lønnen for ikke-funktionærer, dog maksimalt 30.000 kr. pr. måned.

Erhvervsstyrelsen har i dag også åbnet for ansøgninger til de generelle kompensationsordninger for selvstændige, freelancere og kombinatører, der blev midlertidigt genindført med den politiske aftale den 10. december. Derudover er der åbnet for ansøgninger fra selvstændige mv. til de målrettede kompensationsordninger på baggrund af de udvidelser af ordningerne, der blev politisk besluttet hhv. den 27. oktober og i forbindelse med den regionale nedlukning i Nordjylland i november.

Læs mere her
Læs mere om den nye politiske aftale om yderligere hjælp til virksomheder, lønmodtagere og kulturliv
Læs mere om lønkompensationsordningen her

10.12.2020 - Lønkompensationsordningen genindføres
Regeringen har i dag den 10. december 2020 efter forhandling med arbejdsmarkedets parter genindført lønkompensationsordningen. Ordningen er gældende for hele landet, hvilket betyder, at berørte virksomheder udenfor de kommuner, der rammes af restriktionerne ligeledes, kan benytte ordningen.
Læs mere i dokumentet herunder.

Lønkompensationsordningen genindføres.pdf

28.10.2020 - Aftale om udvidelse af hjælpepakker
Ny aftale om udvidelse af hjælpepakker mellem Regeringen, Venstre, Konservative, SF, Enhedslisten, Alternativet og Radikale Venstre. 
FødevareDanmark er i fuld gang med,  at tolke den nye aftaletekst, og går nu i dialog med ministeriet for at fastslå, hvilke dele af aftalen der har relevans for vores medlemsvirksomheder. Vi opdaterer her på siden når svar foreligger.
Læs aftalen i linket herunder.   
https://em.dk/media/13919/aftale-om-udvidelse-af-hjaelpepakker.pdf